Zařízení & příslušenství
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů vařené bílé cizrny scezené (hmotnost po scezení)
-
½ čajové lžičky mletého kmínu
-
1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 ½ polévkové lžíce olivového oleje
-
200 gramů kadeřávku bez stonků, na kousky (10 cm)
-
1 stroužek česneku
-
80 gramů sušených rajčat
-
20 gramů citrónové šťávy
-
20 gramů červeného vinného octa
-
10 gramů čerstvého koriandru jen lístky
-
10 gramů čerstvé máty jen lístky
-
4 jarní cibulky na kousky (2 cm)
-
½ čajové lžičky chilli omáčky, červené
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.8 g
Kalorie
785 kJ /
187 kcal
Tuk
5.8 g
Sacharidy
20.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Super saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min.
Cuketový bowl s tofu
40min.
Šťavnatý salát Green Goddess plný síly
20min.
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min.
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min.
Quiche s fetou a červenou řepou
1hod. 50min.
Jambalaya z quinoy
35min.
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min.
Mexický quinoa salát
30min.
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min.
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min.